vizesizgezi.com

Merhaba dünya!

Merhaba dünya!

2 yıldan fazla önce1 dakika

Merhaba dünya!

Covid-19 pandemisinin halen etkisini göstermeye devam ettiği şu günlerde, biliyoruz ki sizler de bizler gibi seyahat edememekten sıkıldınız ve artık yavaş yavaş nereye gitsem düşüncesi zihninizin arka planında dönüp durmakta. Tam olarak bu nedenle acaba nereye gitsek, vize ihtiyacım olacak mı, acaba vize istemeyen bir ülke mi seçsek diye kara kara düşünürken, bir de seyahat kısıtlamalarının işi iyice karmaşık hale getirdiğini farkettik. Öyle ki artık sadece vize gereksinimlerini kontrol etmek yetmiyor, o an ülke Türk vatandaşlarına seyahat kısıtlaması uyguluyor mu bunu da araştırmak gerekmekte.

İşte tüm bu karmaşık düzen içerisinde farklı yerlerden bu bilgileri toplamaya çalışırken, acaba bu ve benzer verileri bir araya getirsek, kolay ve anlaşılır bir şekilde liste ya da dünya haritasında sunsak iyi olmaz mıydı fikri, vizesizgezi.com'un ilk fitili oldu.

Yaklaşık 2 aylık bir çalışmanın ardından, sitenin ilk temel halini hayata geçirdik. Bununla birlikte halen sonraki versiyonlarda siteye eklemeyi düşündüğümüz ve arka planda çalışmalarını yürüttüğümüz bir çok özellik bulunmakta.

vizesizgezi.com'un yurtdışı seyahatlerinde işinize yarayacağını umaraktan, şimdiden iyi seyahatler diliyoruz! Site hakkında görüş ve önerilerinizi iletişim sayfasından bizlere iletmeyi unutmayın.

merhaba dünya!